Дамско бельо

Печат ПДФ

bokser-prashkaВ началото на двадесет и първи век сме свидетели на постоянни промени и бурното развитие на света около нас. Тези промени са видими почти във всяка сфера на нашия живот. Без съмнение, модата е една от тези сфери. И под мода имаме предвид не само рокли, поли, панталони и блузи, но също така и бельо и аксесоари. Ако държите да бъдете в крак с модата, то и вашето бельо трябва да бъде модерно. Избирайки дамско бельо от колекцията на "Сия - бельо за събличане", вие може да бъдете спокойни, че следвате най-новите тенденции, актуални с модата за дамско бельо към настоящия момент и винаги да се чувствате и изглеждате в топ форма.

Както във всяка друга сфера на модата, шивашката индустрия за дамско бельо също следва своите тенденции, които се променят и развиват всеки сезон. Ние всички знаем колко различно дамско бельо са носили нашите баби. Дори и нашите майки, в младостта си, са носили бельо, което никой от нас не носи днес. Но какво да кажем за тези леко променящи се тенденции, които се диктуват от модните дизайнери всеки един сезон? Цветове, материали, форми и нюанси - всички те са различни при дамското бельо през тази година.

За щастие, ние предлагаме колекции от дамско бельо, създадени за съвременната жена. Не е нужно да гледате модни ревюта за дамско бельо или да си водите бележки, докато гледате по телевизията ревюта на най-новите тенденции при дамското бельо. Нашите колекции дамско бельо са в крак с времето и ние гарантираме, че когато го носите, ще се чуствате и изглеждате стилни, изключителни и бляскави.

Всяка част на дамското бельо "Сия - бельо за събличане" е проектирана и усъвършенствана с помощта на модерни технологии. На първо място, материите, от които е направено това бельо, са от най-високо качество. Използваните материи са удобни, гъвкави дишащи, с внимателно подбрани цветови гами. Благодарение на постоянните подобрения, дамското бельо "Сия - бельо за събличане" е не само много по-удобно, но и много по-функционално и красиво. Дамското бельо "Сия - бельо за събличане следва формите на тялото, като подчертава естествената красота и придава усещане за актуалност и изящество.

Представяме ви

Комплект 365

 Модел: 365 Състав: 88% полиамид / polyamid, 12% еластан / elastan Р...

Още...
Нощница 350

 Модел: 350 Състав: 92% памук / cotton, 8% еластан / elastan Разме...

Още...
Нощница 346

  Модел: 346 Състав: 92% памук / cotton, 8% еластан / elastan Разм...

Още...
Нощница 309

Модел: 309 Състав: 92% памук / cotton, 8% еластан / elastan Размери: ...

Още...
Боди 290

    Модел: 290 Състав: 92% памук / cotton, 8% еластан / elastan ...

Още...
Боди 295

                      Модел: 295 ...

Още...
Комплект 306/298

  Модел: 306/298 Състав: 92% памук / cotton, 8% еластан / elastan Ра...

Още...
Комплект 314

Модел: 314 Състав: 92% памук / cotton, 8% еластан / elastan Размери: ...

Още...
Нощница 305-2

Модел: 305-2 Състав: 95% вискоза / viscose, 5% еластан / elastan Разме...

Още...
Комплект 313

  Модел: 313 Състав: 95% вискоза / viscose, 5% еластан / elastan Ра...

Още...

Търсене в сайта

Галерия модели

Модели за дамско бельо Сия-В heidit vic2

 

vic3t vic4t vic5t

Абонамент за новини

Въведете вашият email адрес, за да получавате нашите новини:

Вашият адрес ще бъде използван само за да получавате новините ни и по никакъв начин няма да го предоставим на трети страни.