Как да избираме дамско бельо?

Печат ПДФ
Повечето жени в крайна сметка са наясно какви дрехи ще отиват на тяхното тяло и лична нагласа най-добре. Изборът на перфектен пола обикновено е свързан с горната дреха и след това с комбинацията с най-добрите обувки на висок ток в града. Но като стане въпрос за по-интимна мода, да речем бельо, голяма част от жените все още са объркани. Вашият избор на бельо може както да изтъкне, така и да развали стила ви, затова е важно да знаете какво бельо ще подчертае вашата фигура и кое тотално ще провали тоалета ви. Някои модели бельо е възможно да се били проектирани с цел прикритие за малките "проблемни области" на тялото, но не забравяйте, че бельото си остава един от най-стилните начини да парадираме с най-секси частите от женската си анатомия. Ето някои съвети, които могат да се вземат предвид за избора на добро бельо.

1. Размерът на гърдите
Нека си го кажем, формата на бюста предизвиква най-голямо внимание в сравнение с която и да е друга част от тялото на жената. За по-малки гърди, подплатени или подсилен сутиен ще направи гърдите да изглеждат по-големи.

2. Краката и бедрата
Ако нещата там са по-къси от желаното, изберете модели с високо изрязани форми, които ще създадат илюзия за по-дълги крака. Ако сте се насочили към по-секси, по-съблазнителен изглед, едни оскъдни прашки ще свършат чудесна работа. Те не само ще накарат краката ви да изглеждат по-дълги, но и значително по-слаби. Тези, които мразят големи си бедра, да изберат бельо от тип "халат", което ефирно покрива пълнотата и създава усещане за по-фина и стройна фигура. Стойте далеч от модели, които обгръщат плътно долната част на тялото ви, тъй като това само ще подчертае закръглеността. Отклонете вниманието от долната част на тялото и го насочете към горната част, например с носенето на бюстиета или друго, което добре подчертава гърдите ви.

3. Вашият корем
Ако имате изпъкнал корем, изберете тъмен цвят бельо. Може да изберете черно, кафяво, тъмно-зелено и други подобни. Най-добре е да се носят материи, които са плътни, избягвайте ефирни и прозрачни модели. Отвлечете вниманието от корема си като подчертете раменете и деколтето. Може да носите светъл цвят риза и да я комбинирате с нещо тъмно долу, за да се подчертае горната част на тялото.

4. Косата ви
Цветът е това, което наблюдателят улавя най-напред, затова се уверете, че избраният цвят на бельото ви е този, който си подхожда най-добре и с косата ви.
За сетлокоси и руси дами най-добре подхожат слаби цветни нюанси и пастелни тонове. За тъмнокоси красавици най-доброто бельо е в по-наситени или ярки нюанси. Червенокосите фурии пък ще изглеждат ослепително в тъмно зелено и синьо или шоколадово кафяво с кестеняви нюанси.

5. Ръцете и раменете ви
Ако имате по-дебели ръце и рамене, ориентирайте се към бельо с ръкави или с широки презрамки.

6. Вашата талия и ханш
За жени, които смятат, че нямат достатъчно добри извивки, които да покажат, един комплект дамско бельо от две части ще свърши чудесна работа. Тези комплекти създават илюзията за по-овални форми и извивки.

7. Аксесоари
Каквото и да се налага да прикривате, аксесоарите винаги ще бъдат сред най-добрите ви партньори. Дантели, панделки, бижута, не се колебайте да добавите още малко стил, за да подчертаете своята уникална фигура.

Представяме ви

Комплект 365

 Модел: 365 Състав: 88% полиамид / polyamid, 12% еластан / elastan Р...

Още...
Нощница 350

 Модел: 350 Състав: 92% памук / cotton, 8% еластан / elastan Разме...

Още...
Нощница 346

  Модел: 346 Състав: 92% памук / cotton, 8% еластан / elastan Разм...

Още...
Нощница 309

Модел: 309 Състав: 92% памук / cotton, 8% еластан / elastan Размери: ...

Още...
Боди 290

    Модел: 290 Състав: 92% памук / cotton, 8% еластан / elastan ...

Още...
Боди 295

                      Модел: 295 ...

Още...
Комплект 306/298

  Модел: 306/298 Състав: 92% памук / cotton, 8% еластан / elastan Ра...

Още...
Комплект 314

Модел: 314 Състав: 92% памук / cotton, 8% еластан / elastan Размери: ...

Още...
Нощница 305-2

Модел: 305-2 Състав: 95% вискоза / viscose, 5% еластан / elastan Разме...

Още...
Комплект 313

  Модел: 313 Състав: 95% вискоза / viscose, 5% еластан / elastan Ра...

Още...

Търсене в сайта

Галерия модели

Модели за дамско бельо Сия-В heidit vic2

 

vic3t vic4t vic5t

Абонамент за новини

Въведете вашият email адрес, за да получавате нашите новини:

Вашият адрес ще бъде използван само за да получавате новините ни и по никакъв начин няма да го предоставим на трети страни.