Количка

0 артикула

Поръчай по телефона: +359 877 77 04 19, +359 877 77 06 85
Безплатна доставка с ЛЕО Експрес при поръчка над 49.00 лв. Можете да получите поръчката си на място в гр. София, ж.к. Люлин Център, бл.778 (зад блока).

Вижте всички статии

Само За Мъже

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Само за мъже. Какъв подарък да изберете за любимата жена и защо да изберете точно този подарък

 

  Всеки влюбен мъж желае да зарадва дамата на сърцето си с възможно най-подходящия подарък. Жените са толкова загадъчни и непонятни понякога, че изборът може да се окаже истинско предизвикателство. Съвсем не винаги най-скъпият подарък е най-удачен. По-скоро жените биха оценили отделеното време за вникване в техните желания и вкус, отколкото стойността на нещо лъскаво и скъпо, купено в последния момент по препоръка на продавачката преди да затвори магазина.  Списъкът с най- популярните и желани  подаръци за  рождения или  имен ден, за Коледа или  Нова Година, за Свети Валентин, за годишнината от сватбата или от началото на връзката Ви  включва: красиво бижу, скъп парфюм, екзотично пътешествиe  и...  луксозно бельо. 

  

  В действителност еротичното бельо е най-интимният подарък, предназначен единствено и само за Вас двамата- няма да бъде показано на приятелки, няма да бъде споделено в социалните мрежи. Ще остане затворено в спалнята на дома или хотела, в който празнувате. В същност подаръкът ще бъде за Вас, господа! Можете да се спрете на прозрачна, тюлена нощница с прашка или
бразилиана, секси комплект с бюстие или  сутиен, жартиери, еротично боди... Независимо от модела, бельото трябва да е луксозно, стилно и много секси! Относно  това на какво точно ще се спрете, вариантите са безкрайно много и зависят от личните предпочитания за вид, цвят, материя, марка. В случай, че  нямате ясна идея какво ще хареса любимата Ви като специален подарък за специален повод, изберете черно дантелено бельо. Когато говорим за подарък, никога  няма да сбъркаме с тези две неща: черен цвят и дантела, а комбинацията от двете винаги е правилно решение. Това е  класика, винаги на мода и винаги много секси! Можете да изберете и бельо в страстен червен цвят, животински принтове или комбинация от черно с червено. Важно е да се спрете на точния размер, цвят  и модел, които ще подхождат на вкуса и фигурата на Вашата дама.

   

Дори да сте заедно  от много време , да отглеждате децата си и жонглирате и двамата между кариерата, училището, извънкласните занимания и домашните задължения, то със сигурност луксозното еротично  бельо, поднесено  като  подарък ще   покаже на  жената до Вас, че както преди я намирате  красива и секси, въпреки, че не успявате да го показвате всеки ден. Вашата дама ще бъде поласкана и със сигурност ще тържествува. Повярвайте, този жест ще бъде високо оценен!

 

 Изборът на бельо за подарък е акт на изключителна близост и ангажираност към избраницата Ви от Ваша страна и ще покаже, че тя присъства не само физически в живота Ви, когато сте заедно, а живее и във Вашите фантазии, когато сте далече един от друг. Изненадайте я, зарадвайте я, поглезете я,  предизвикайте блясък в очите й. Тя го заслужава!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Блог статии

Марки

Методи за плащане