Меню
Профил
Език

Категории

Край на протритите бедра!

Дата: 2021-09-16

 Всяка жена с извивки изпитва трудности през топлите дни. Времето става по-топло, дрехите – по-къси и ефирни, а онези килограми, които все си обещаваме да свалим са си все там… Но това не трябва да ни спира да носим любимите си летни дрехи! Ние от SIA Underwear мислим и за това!
      Държим клиентките ни да се чувстват комфортно, носейки луксозно бельо от специално подбрани висококачествени материали, а когато нещо ги смущава, това влияе на самочувствието им.
      Затова след обстойно проучване взехме решение да изработим серия от бельо против протриване на бедрата, което е удобно, елегантно и дори служи като подплата!
       Създадохме няколко варианта на клин против протриване с различни функции:

  1. Изцяло дантелен клин против протриване с лек стягащ ефект. Този модел е със средно висока талия, с красив дизайн и с къси крачоли. Може да се носи под светли дрехи, да се използва и в по-официални случаи, когато носим прилепнали рокли. Дантелата е с красив дизайн, а клинът се предлага само в цвят шампанско – защото е близък до телесния цвят, но е и летен, нежен подходящ за всяка ефирна дреха. Специфичното при този модел е, че е изпълнен само от няколко шева, защото е използвана цялата ширина на дантелата, шевовете са плоски, подсилени, а силиконовата лента на талията прави модела изключително удобен. Може да се носи и под булчинска рокля!
  2. Клин против протриване от фин и силно еластичен микрофибър с дантела по крачолите и талията. Този модел се предлага в две дължини и два цвята – черен и шампан.
    Дължините са съобразени с нуждите на дамите – до средата на бедрото, за по-къси поли или рокли, а някои го използват и за удължаване на твърде къси панталонки;
    втората дължина е точно над коляното – за по-дълги рокли.

Тези два модела също са с плоски и подсилени шевове и със силиконова лента на талията, която не позволява смъкването надолу.
Кройката тук е с доста висока талия, тънкият микрофибър прави клинът изключително удобен и наподобяващ втора кожа.

  1. Третият вариант на клин-подплата против протриване на бедрата е изпълнен от нежен, еластичен тюл и с красива и еластична дантела по крачолите. Кройката е с висока талия, дължината на клина е до средата на бедрата, а удобството е гарантирано, защото тюла е изключително мек, фин и приляга перфектно по кожата.
  2. Най-новото ни попълнение и абсолютен Best seller са лентите за бедра. Представете си секси визия, прохладно лято и рокли, мнооого рокли!
    Освен, че са изключително удобни, дантелените ленти са и доста красиви! Изпълнени са от нежна, силно еластична дантела с красив флорален дизайн в три цвята – черен, телесен и бял. Лентите са с лека конусовидна форма, за да прилягат перфектно на горната част на бедрото, в горната и в долната част на дантелата има силиконова лента с ширина 1см., която позволява прилепването към кожата. 
         A трябва да признаем, че мъжката част е доста доволна от гледката на дантела, която нежно прегръща кожата и стои неотразимо!

Най-продавани продукти